skip to Main Content
Gratis verzenden vanaf €75,- 14 dagen retourrecht Webwinkelkeur, veilig winkelen Vandaag besteld, morgen in huis* info@tassenwebsite.nl

Contact – Tassenwebsite.nl de online damestassen webshop

Met ruim 10 jaar ervaring in de mode wereld proberen wij de laatste fashion betaalbaar te maken. Bij ons kan je verwachten dat wij altijd de nieuwste trends volgen. Met een eigen productielijn voor leren tassen die op een eerlijke en kwalitatieve manier zijn gemaakt. Wij weten zeker dat je hier gaat slagen! Mocht dit niet het geval zijn, om wat voor reden dan ook, dan gaan wij jou helpen.
Als jij tevreden bent zijn wij geslaagd.

Heb je vragen of wil je meer informatie. Gebruik dan het onderstaande contactformulier. Wij helpen jou zo snel mogelijk!

Tassenwebsite.nl Contact Gegevens

Koningin Wilhelminaplein 13 (geen bezoekadres)
1062HH Amsterdam
Tel.: 020 370 69 71
Email: info@tassenwebsite.nl

Online tassengroothandel New Apparel Groothandel in damestassen Yung & Sons

Klachten?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@tassenwebsite.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.